dijous, 10 de gener del 2013

Educa con TIC

Comença un nou any i amb ell tots fem nous propòsits. Per allò que acaba un temps i comencem un de nou amb més possibilitats, (veges si és així només ara!) En fem de personals i íntims i de professionals en la nostra tasca diària a curt i llarg termini. Cal que açò no em torne a passar... Be, així anem avançant i millorant en general.

Ací he trobat uns propòsits de Fernando Trujillo que es fan des del blog "Educa con TIC" clar , aquestos són professionals, per a mestres amb les TIC. Considere que és un post de lectura imprescindible.
Recull aquelles  reflexions que probablement tots ens hem fet alguna vegada, almenys jo sí. Completíssim per situar-nos. Amb diversos enllaços a altres posts per poder recordar o aprendre i anar assimilant la gran quantitat de recursos-programes-possibilitats aplicables a la nostra tasca i adaptables a les nostres necessitats.
En una segona lectura, amb temps per a anar als enllaços en traurem més encara. Avant! Moltes gràcies a l'autor pel recull i a la resta de l'equip per la seua tasca.