Altres - VídeoGOOGLE STREET VIEW, CURIOSO
Una visita virtual a cuatro lugares curiosos fotografiados por Google Street viewGenial!


La noticia: http://wwwhatsnew.com/2013/07/16

Aquí para ir directamente:

Visitando la Tour Eiffel: culturalinstitute/collection/tour-eiffel

Visitando Stonehengue: culturalinstitute/worldwonders/stonehenge/

Visitando Burj Khalifa: maps/streetview/gallery/burj-khalifa-level-43

Imágenes submarinas: google-maps-comienza-a-mostrar-imagenes-submarinas/VIDEOS EDUCATIVOS
En vacaciones que hay más tiempo, se supone, aunque no todo deba ser trabajo. Una página con enlaces a vídeos educativos puede ser una forma de buscar elementos que completen, amplíen o generen reflexiones que permitan seguir adelante.
El blog Crea y aprende con Laura nos ofrece una muy completa a tener en cuenta:


NIEBLA
Precioso!


Via Geeks Room


VASO DE CERVEZA
Buenas ideas para mejorar las relaciones sociales... en clave de humor? Yo creo que sí!TRABAJO COLABORATIVO
¿Dudas?
Un vídeo esclarecedor:
SUPER-FOTO-PANORÁMICA
Una original curiosidad. La NASA ha realizado una gran foto después de horas de grabación con un satélite. Aquí está el resultado resumido en un vídeo.
Via Twiter @LNTecnologia, @arieltorresCOCA DE XOCOLATA
Per si no ho sabeu, a Borriol es fa una coca de xocolata o Coca Fullà que  no puc definir-vos com està de bona! No la trobareu enlloc mes que al poble de Borriol.
La primera vegada que la veus et sembla lletja, el seu aspecte no té res a vore amb les coques de pastisseria. Però si la tastes ja no pots parar de menjar-ne. És fantàstica!!
Ací teniu un vídeo fet per una pastissera del poble que ens explica amb caredat com es fa. Animeu-vos!
Via Eva Miralles en Facebook 

ENTRENAMIENTO
Interesante. Ejercicios en 7 minutos para estar en forma.

ANA MARIA LAJUSTICIA
Fantástica entrevista sobre alimentación correcta. Imprescindible verla y escucharla bien.
Del programa "Para todos la 2"
 • TEMPESTA A SATURN
  Video amb explicacions d'una gran tempesta a Saturn. Curios!
  ENCUENTRA TU PELI
  Per al temps d'oci. Podem buscar i trobar una peli que ens agrade amb aquesta plataforma en alquiler, compra... hi ha diverses opcions per empletar estones en les que no tinguem res millor que fer, o no vullguem fer res. Clar?
  HUMOR
  Bueniiiiisimo. Gracias a "Crea y aprende con Laura" por presentarnos estas risas!

  PIPAS-PI-PILAR  PROBERBIO CHINO
  Cómo  los típicos tópicos nos llevan a cometer errores i crear situaciones extrañas. Bueno y  divertido corto.  Via  Creaprende con Laura. @jhergony  EL VENDEDOR DE HUMO
  Ací trobareu una animació que ha rebut enguany el Goya al millor curt. Fet pels estudiants de "PrimerFrame", escola d'art. Realment és bonic i amb missatge polivalent!

  VÍDEO
  Una forta, seriosa i important reflexió per a veure amb tranquil·litat quant a les relacions dels xiquets i xiquetes.....
  Via Vicent Alegre
  EVOLUCIÓ
  Impressionant visió de l'evolució dels paisos del món en els darrers 200 anys, resumit amb un vídeo-gràfic. No deixeu de vore'l, obriu el vídeo. Adjunte el tuit on l'he trobat:  CONTAMINACIÓ LUMÍNICA
  Un vídeo curtet i senzill que explica amb un altra visió el concepte de contaminació lumínica. Per vore, en anglés subtitul·lat.
  LA SAGRADA FAMÍLIA
  Publicat un nou vídeo amb imatges espectaculars i diferents de La Sagrada Família, un edifici que sempre ens sorprén i que paga la pena vore'l.
  ACTIVITAT AMB PERIÒDICS
  En el blog "Leer.es" ens dónen una bona idea i fàcil de realitzar. Montar una notícia nova a partir d'un collage amb el que prèviament hem seleccionat. Vegeu el vídeo explicatiu. Bo.

  "LA IMPRENTA DEL PERIÓDICO"  ABRAZO
  VIDEO ALUMNES SECUNDARIA Un bon muntatge de vídeo fet amb una bona cançó. El resultat és molt bo. Via @jlgj


  LA ESCUELA DIFERENTE Del blog "Estoy en ello" . Material para reflexionar sobre la educación actual y cómo evoluciona... interessante. Prezzi i vídeo para leer y escuchar  WERT AMB HUMOR Un vídeo del programa televisiu Polònia, amb bon humor i...  EDUCACIÓ A FINLANDIA Nou video sobre la qualitat de l'educació en Finlandia i la visió-opinió que de ella ténen en USA, bé, o no poden tindre. Paga la pena vore'l. Gràcies Conxa per fer-me'l arribar.  CONVIVÈNCIA Un vídeo curtet per poder iniciar una bona conversació quant a la convivència. Preparats?
  Via: MesRecursosEducatius  LOCALIZADOR FOTOGRÁFICO DE DIRECCIONES.- 
  Molt interessant.
  De verdad que es lo máximo , no acabas de poner tu dirección incluso sin poner la ciudad y ya sale tu casa. Que conste que no he probado en el extranjero
    
  Este impresionante archivo, localiza rápidamente cualquier calle, en     cualquier parte del mundo con fotos y mapa vía     satélite. Pon el nombre de la calle y ciudad:                      
                                  http://showmystreet.com/

  LUZ CASAL
  Vídeo amb la cançó de Luz Casal  "Y no me importa nada"


  WINSOR McCAY
  Hui a l'entrar al Google he tingut una agradable sorpresa. No sé vosaltres, però no coneixia  Winsor McCay. (Enllaç a la seua biografia en Tebeosfera) M'ha agradat molt la imatge que oferia Google i més l'animació que va desenvolupant-se al clicar. La meua curiositat m'ha fet arribar a la pàgina de "Ideal.es" on he trobat molta més informació i el vídeo de youtube per poder tornar a vore el 'Little Nemo Slumberland'. Per als més curiosos al final de l'article hi ha tot un llistat dels "doodle" de google.

  REPTES
  Cal intentar nous reptes i seguir avançant. Fins i tot amb l'oratge en contra! Summits of My Life Trailer from Summits of My Life on Vimeo


  VIDEOJOCS Els videojocs ens serveixen per a aprendre moltes coses encara que en principi pensem en ells com a distracció pura i dura. Vegeu l'articre i després parlem!  ESTIMULANDO Web interessant amb recull de vídeos breus de diferents àmbits es pot fer recerca personalitzada, educativa, per riure... interessant. Si ens registrem podem participar en el recull. Vos animeu?  NINA SIMONE
  Este post només pretén recordar i escoltar una cançó de Nina Simone que a mi personalment m'encanta. Disfruteu-la.
  L'he recuperat gràcies a  Pequeño LdN